Аврил Лавин

аврил

Подобно сурово възпитание обаче не попречи на младата Аврил да израства като истински магаре. Обичайното момичешко забавление не беше за нея. Много по-забавно Лавин намери, че играе с момчета и скейтборд, което веднъж доведе до арест за пързаляне в грешна зона.

Още от младостта си основното хоби на момичето беше пеенето: Аврил пее в хора, свири на китара, участва в състезания, фестивали и панаири. Именно на едно от тези представления Аврил Лавин се запознава с първия си високопоставен мениджър, Кен Кронгард. Малко по-късно местният изпълнител и текстописец от кънтри Стив Мед покани момичето да изпее песен с него за новия му албум. От този момент нататък всички вече бяха уверени в по-нататъшния успех на спретнатия надарен художник.

Пълно име Avril Lavigne

Място на раждане Белвил, Канада

Везни

Височина 157см

Тегло 49 кг

Тъжната новина стана известна, както се оказа, Аврил Лавин почина през 2003 година. Певицата се самоуби. Двойникът на Аврил Мелиса Вадела живееше в живота.

През 2003 г. Аврил Лавин се самоуби и за да не загуби пари, продуцентите на певицата я замениха с двойна.

Още през 2004 г. имаше слухове за смъртта на Аврил Лавин, но никой не придаваше значение на това. Всички приеха тази новина като обикновена клюка на шоубизнеса.

Пламенните фенове на Avril успяха да разпознаят измамата, те започнаха да сравняват всички снимки на Avril по години и видяха, че Avril в началото на 2000-те е много различна от настоящата.

Стар Трек Аврил

Следващите албуми Under my skin и The Best Damn Thing по нищо не отстъпваха на първия и дълго време оглавяваха класациите на различни страни. Лавин работи без интервали, обикаля света и през 2011 г. зарадва феновете с албума Goodbye Lullaby. Скоро след издаването му звездата обяви, че вече работи по петия си албум, но той видя светлината едва през 2013 година. Аврил го нарече със собственото си име - Аврил Лавин. Наградите и наградите на Avril Lavigne само подчертават успеха на художника.

През 2002 г. Avril Lavigne получи титлата "Най-добро откриване" на MTV Video Music Awards. През 2003 г. Avril спечели четири от шест номинации на наградите Juno. През същата година Лавин получава световната титла на най-продаваната канадска певица на Световната музикална награда и е номинирана за 8 награди Грами.

Но в правилата на Аврил Лавин не е да се спираме на спечеленото. В допълнение към музиката, изпълнителката има няколко епизодични роли във филми, участвала е в дублажа на карикатури, а също така е създала собствена линия за дрехи, наречена Abbey Dawn. Тя имаше достатъчно късмета да се опита в парфюмерията: през 2009 г. ароматът й беше пуснат под името Black Star, малко по-късно се появи Forbidden Rose.

Личният живот на Аврил Лавин

Година по-късно в медиите се появи клюка, че отношенията между съпрузите са напрегнати и въпросът ще се разведе.

Слуховете за развода на Аврил Лавин се потвърждават

Канадската художничка Аврил Лавин се разделя със съпруга си Чад Крюгер.

аврил

Чад Крюгер и Аврил Лавин

Не толкова отдавна в пресата се появи информация, че идолът на американските тийнейджъри Аврил Лавин може отново да остане сам. На честването на рождения си ден знаменитост дойде без своя партньор в живота.