Аврил лавина сега. Аврил Лавин: как изглежда певица, която е преодоляла тежко заболяване

Говори се, че популярната е напуснала този свят и двойник действа заедно. Самата певица отрече смъртта си .. позовавайки се на Иносми.

Изгубен от поглед поради заболяване

Както успя да разбере журналистката JoInfoMedia Уляна Улиткина, популярната преди това канадска певица наистина изчезна от поглед за дълго време. Тя е по целия свят, не ходи на светски събития и не дава откровени интервюта. Мнозина вече са забравили за нея, но сега тя отново се появи публично.


Жива и щастлива с личния си живот

Само през последната седмица вездесъщите папараци успяха да заснемат Аврил в компанията на гаджето си, музикалния продуцент Джонатан Ротем. Двойка е забелязана на изхода от ресторант в Лос Анджелис, информира журналистката JoInfoMedia Уляна Улиткина.


Струва си да се каже, че певицата изглежда страхотно. Тя се отказа от стила "хлапе" и стана по-женствена. Стилът на облеклото на певицата също се промени – тя смени късите си поли в клетка с рокля.

Имайте предвид, че слуховете за смъртта също вкараха певицата в ступор. В едно от интервютата тя възмутена каза, че някой промотира за нейна сметка.


„Тази теория е просто луд делириум! Не съм мъртъв и можете да го видите сами. Който и да е измислил това, просто иска популярност!" - каза Аврил Лавин.

По-рано съобщихме, че и. Те са сигурни, че вместо певицата се изявява нейна двойничка.

Аврил Рамона Лавин е канадска певица, автор на песни и актриса, която стана популярна като тийнейджърка и се радва на огромен успех в продължение на повече от десетилетие заради повлияния си от пънк рок поп стил. С годините тя започва да преследва нови посоки, включително създаване на собствена линия дрехи.

Аврил Лавин: биография на ранните години

Тя е родена на 27 септември 1984 г. в Белвил, Канада в семейството на Жан-Клод Жозеф и Джудит-Розан Лавин. Тя прекарва по-голямата част от детството си в Напани. Тя има сестра Мишел и брат Матю. За голямо огорчение Аврил Лавин (снимка по-долу в статията) пееше през цялото време като дете. Тя е отгледана от дълбоко религиозни родители и започва да свири за първи път в църковен хор. На 12-годишна възраст Аврил се научава да свири на китара и започва да композира собствена музика. Баща й я подкрепи: купи й микрофон, барабани, пиана и няколко китари и й даде сутеренния етаж.

Първоначално Аврил се фокусира върху кънтри музиката, а с течение на времето промени стила си. На 14-годишна възраст тя започва да се изявява в караоке и печели състезанието, като се изявява в дует с Шаня Твен пред 20 000 публика. На 16, след като напусна гимназията със съгласието на родителите, тя и брат й пътуват до Ню Йорк, а след това и в Лос Анджелис, за да си сътрудничат с Arista Records.

Първите стъпки

Професионалната музикална кариера на Аврил Лавин започва, когато е на 17 години. Тя се появи на сцената като оживено поп-пънк момиче, което отказа да привлече публиката с тялото си, предпочитайки да използва за това своя мощен глас, енергични мелодии и директни текстове. Непоколебимата лоялност към себе си и принципът винаги да поставя музиката на първо място, а не външния вид, се отплатиха за усилията на малкото момиченце от Напани. И от критици, и от търговски успех.

През 2002 г. 6-кратният платинен албум Let Go изведе Лавин в световните поп звезди. След това дойде тройно платиненият Under My Skin през 2004 г., платиненият The Best Damn Thing през 2007 г. и дискът от 2011 г. Goodbye Lullaby, който продаде повече от 2 милиона копия по целия свят. По време на дългогодишната си кариера Лавин е издала редица международни сингли, обиколила е земното кълбо, била е на множество световни турнета, номинирана е за Грами 8 пъти и е удостоена с канадската награда Джуно.

Шеметен успех

Самоук музикант, който свири на китара, пиано и барабани, който сама пише всяка песен, Аврил Лавин пееше и изпълняваше няколко години, преди да издаде компактдиска Let Go, който включваше популярни сингли като Complicated и Sk8r Boi, които бяха разпродадени през печат.- над 16 милиона екземпляра. Следващият албум от 2004, Under My Skin, дебютира на № 1 в Billboard Top 200.

Вторият диск в биографията на Аврил Лавин беше описан от някои слушатели (например на уебсайта на Allmusic) като „тромав“. Но въпреки това той е продаден в над 8 милиона копия по целия свят благодарение на синглите Do Not Tell Me и My Happy End. Четири години по-късно The Best Damn Thing се появи с хит №1 Girlfriend. Това е най-добрият запис на рок певец до момента и се превърна в най-добрата цифрова песен за 2007 г. с над 7,3 милиона изтегляния. Here's To Never Growing Up, първият сингъл от едноименния нов албум на Аврил Лавин, издаден през април 2013 г., дебютира първи в 22 държави и влезе в топ 10 сингъла през 44-те. Като цяло рок певицата е получила 221 награди и е номинирана 301 пъти.

Съавторство и създаване на филми

Освен това Лавин е съавтор на песни за други изпълнители като (хит Breakaway), както и песни за Деми Ловато и Леона Луис. Нейните композиции са украсили саундтраците за игрални филми като Ерагон, Sweet Home Alabama, Bruce Almighty, Legally Blonde 2, The Princess Diaries 2, This като "(The House Bunny) и" Alice in Wonderland ". Освен това тя озвучава Хедър в анимационния филм „The Forest Brothers“ (2006) и участва във филмите „Fast Food Nation“ (2006), „The Flock“ (2007), „Hold on the End“ (2004).

Сабрина, тийнейджърката вещица (2002) стана първият опит за снимане във филм в биографията на Аврил Лавин (на руски сериалът е известен като "Сабрина, малката вещица"). През 2010 г. тя написа Алис за фантастичен филм, който беше включен в компилацията Почти Алис. В допълнение, нейната най-продавана марка за мода и стил, Abbey Dawn, създаде костюми за Алиса в страната на чудесата, които се продаваха в магазините във връзка с излизането на филма.

Бизнес и благотворителност

Благодарение на Abbey Dawn, Лавин се превърна в безумно успешен предприемач. Марката продава младежки колекции от дрехи и аксесоари, вдъхновени от нейния живот, музика и пътувания по света; и 3 аромата: Black Star, Forbidden Rose и Wild Rose. През годините тя е проектирала специални аксесоари и е направила принос към фондация Avril Lavigne, която работи в партньорство с благотворителни организации като Easter Seals, Erase MS и Make-A-Wish. Освен това тя участва в кампанията за набиране на средства ALDO за повишаване на осведомеността относно СПИН. Към днешна дата фондация Аврил Лавин е събрала над половин милион щатски долара за подкрепа на деца и младежи, живеещи с тежки заболявания или хора с увреждания чрез инициативи и безвъзмездни средства за повишаване на осведомеността.

Последен албум

Въпреки факта, че бизнесът и филантропията отнемат много време, музиката за рок певец все още остава на първо място. През ноември 2013 г. се появи 5-ият албум в биографията на Аврил Лавин, озаглавен Аврил Лавин. Тя работи върху него с нови сътрудници (Чад Крьогер и Дейвид Ходжис, с които написа 8 песни, както и Мартин Джонсън, Джей Кеш, Мат Скуайър и други), експериментирайки с широк спектър от звуци: от носталгични безгрижни поп музика (Here " s To Never Grow Up Up, Bitchin "Summer, 17) до брутален рок (Rock N Roll, Bad Girl с участието на Мерилин Менсън) и от нахален дъбстеп (Hello Kitty) до нейните характерни балади Hush Hush и Let Me Go „в дует с Никелбек Крьогер, за когото се омъжи през юли 2013 г.

Биография на Аврил Лавин: личен живот

След три години брак, Лавин и първият й съпруг се развеждат през 2009 г. След това, от февруари 2010 г. до януари 2012 г., тя се среща с модел и риалити телевизионна звезда Броуди Дженър.

През август 2012 г. Лавин започва да си сътрудничи с музиканта Чад Крьогер, фронтменът им е представен от нейния мениджър, който смята, че ще бъдат добър отбор. В процеса на създаване на албума Аврил и Чад се влюбиха. Според Лавин идеята да си сътрудничи с Чад й се стори добра идея, защото смяташе, че би било хубаво да пише композиции с друг изпълнител. „Той знае какво означава да продадеш песен на голяма тълпа слушатели. Той е китарист. Той е рок звезда. Той преминава през това, през което минавам аз. И двамата сме от Канада. Има смисъл да поставите двама души, които живеят един и същ живот в една стая. За първи път се срещнахме в студиото. Сближихме се благодарение на музиката. Чад, аз и Дейв Ходжис бяхме в студиото. Нарекохме се статив. И така започна записът." Лавин току-що беше завършила световното си турне и работата й беше да ходи в студиото всеки ден с тези момчета. Слагаха цилиндъри, пушеха цигари, поръчваха пица, лежаха на пода, композираха песни всеки ден и просто се смееха от сърце. А Чад беше най-забавният от всички.

Лавин и Крьогер се срещат от февруари 2012 г. и се ожениха през юли 2013 г. на церемония, проведена в Южна Франция. Но година по-късно, на 2 септември 2015 г., тя обяви, че са се разделили.

Биографията на Аврил Лавин е помрачена през последните години от борбата срещу лаймската болест. Тя съобщи за това през април 2015 г. пред списание People. По думите й тя е била прикована на легло 5 месеца. През юни същата година Лавин сподели допълнителна информация в първото си телевизионно интервю след диагностицирането на болестта. Тя обясни, че преди да получи необходимата помощ, е била прегледана от много лекари. Лавин каза пред ABC News, че е на половината път и очаква 100% възстановяване.

Бъди себе си

През март 2017 г. Аврил подписа договор със звукозаписното студио BMG Records. Преди това е работила със Sony Music Entertainment. Тя също така обяви плановете си да издаде нов албум до края на тази година. Според някои оценки състоянието на Avalanche възлиза на 55 милиона долара. Общо тя успя да продаде 50 милиона сингли и 30 милиона албума по целия свят.

Лавин отдава успеха си на факта, че винаги е оставала вярна на себе си. На въпроса какво би казала на себе си на 17 години, когато тепърва започваше да се занимава професионално с музика, тя отговори, че би посъветвала просто да бъдеш себе си, да правиш това, което искаш и да не позволяваш на никого да те променя. Трябва да познавате себе си като артист и своя стил, да се придържате към него и да се борите за това, което сте.

Аврил Лавин е родена на 27 септември 1984 г. в канадската провинция Онтарио, в град Белвил. Баща й работеше в телефонна компания, а майка й беше икономка. Семейството има и по-голям брат и по-малка сестра. Аврил все още не беше на шест години, когато цялото семейство се премести в тихия град Напани, където момичето прекара детството и юношеството си.

Бъдещата певица не зарадва родителите си с обучението и поведението си, но те подкрепиха страстта й към музиката. Купиха й необходимите инструменти, микрофон и построиха кабинет в мазето. В същото време Лавин започва да композира първите си песни и да изпълнява на градски панаири, където изпълнява композиции в кънтри стил.

Възходът на музикална кариера и филмография

През 1994 г. Аврил печели радиосъстезание и след среща със Стивън Мад тя пее народни песни от неговия репертоар. В края на 1999 г. тя има възможност да разговаря с музикалния продуцент Клиф Фабри, който показва записи на нейните песни на няколко успешни продуценти.

На следващата година Лавин среща Питър Зизо и написва песента „Защо“. През същата есен тя се явява на прослушване в студиото на Zizzo, където се намира и известният продуцент Антонио Рийд. Основателят на лейбъла LaFace Records веднага предложи на амбициозната певица сътрудничество и добър хонорар.

Момичето се съгласи без колебание и след като напусна училище, започна да издава първия си албум Let Go, който беше готов през лятото на 2002 г. Той не само започва да се грабва от меломаните, но и заема водещо място в класациите на Billboard 200. Две години по-късно Аврил издава втория си албум Under My Skin, а през 2007 г. третия - The Best Damn Thing, които бяха също успешен. Известните й композиции Complicated, Sk8er Boi, I’m With You, My Happy End и Girlfriend не са се отдалечили от високи позиции в световните класации.

Безпрецедентен творчески успех

В началото на 2011 г. Лавин придоби огромна популярност, а записите й станаха едни от най-популярните в Америка. Но точно по това време някои музикални групи и певци обвиниха канадката в плагиатство, твърдейки, че е копирала припева и някои реплики от песните от тях. Но мениджърът на Аврил каза, че това е просто съвпадение, тъй като много музиканти имат подобни реплики в своите композиции. Звездата няколко пъти отлагаше датата на издаване на следващия албум, тъй като не харесваше някои от записите на песните. В края на лятото на 2010 г. Лавин се захвана с албума, въпреки че в онези дни имаше силно възпалено гърло, но въпреки това певицата направи огромен брой записи, които според нея биха могли да бъдат достатъчни за няколко албуми. След като през март 2011 г. излезе четвъртият й албум Goodbye Lullaby, певицата разкри, че вече работи върху следващия. Петият й студиен албум, който певицата кръсти на себе си - Аврил Лавин, беше придобит от многобройни фенове едва миналата есен.

Аврил Лавин с китара

По време на музикалната си кариера звездата е номинирана за множество награди, а също така спечели осем номинации за Грами. Изпълнителят два пъти участва в церемонията по закриването на Олимпийските игри: първият път в Торино през 2006 г. и вторият път във Ванкувър през 2010 г. Аврил също така създава над шестдесет песни за различни филми, някои от които по-късно стават саундтраци, като песента Alice, написана за филма „Алиса в страната на чудесата“. За първи път Лавин гостува в Русия през 2007 г., като се изявява с концертна програма в Москва и Санкт Петербург, като в същото време става лауреат на музикалните награди на MTV Russia. През есента на 2011 г. изпълнителката отново дойде в Москва, където изпя любимите си хитове на многобройни руски фенове, а също така работи като DJ в циганския бар.

Но понякога 30-годишна знаменитост трябва да се бори за титлата на най-популярната певица в Канада, използвайки дори физическа сила. Тази пролет Майли Сайръс публикува видео в своя Instagram, в което двамата с Аврил разбират коя е най-известната звезда в Канада. Момичетата не се споразумяват и се нападат с юмруци. Но, както се оказа по-късно, това беше просто първоаприлска шега и те решиха просто да забавляват феновете си.

Филмови роли

Творческата дейност на Лавин беше многостранна: в допълнение към музиката, тя се интересуваше от роли във филми. Звездата разкри актьорския си талант още когато се снима във видео клипове. Певицата се появява за първи път на екрана през 2002 г. в телевизионния сериал "Сабрина, малката вещица", където изпя песента Sk8er Boi като гост на знаменитост. Две години по-късно изпълнителката участва във филма "Дръж се до края", играейки малка роля.

След това през 2006 г. последва по-значителна роля във филма "Fast Food Nation", където певицата играе студентка, опитваща се да спаси крави. Освен това през същата година излиза анимационният филм „Горските братя“, където опосумът Хедър говори с гласа си. Тези два успешни филма бяха показани на откриването на 59-ия филмов фестивал в Кан, където Аврил беше почетен гост. В едно интервю звездата каза, че се интересува от актьорство, но предпочита да започне от малко. През 2006 г. певицата е класирана на седмо място сред канадските знаменитости в Холивуд в класацията на канадския бизнес.

Личният живот на Аврил Лавин

На 17-годишна възраст Лавин се срещна с члена на Sum 41 Дерик Уибли. Отначало младите хора просто говореха, а след това започнаха да се срещат. През лятото на 2005 г. музикантът организира романтично пътуване до Венеция за любимата си, където й предлага ръка и сърце. През 2006 г. в Калифорния влюбена двойка изигра пищната си сватба, на която присъстваха повече от сто гости. Но този брак беше краткотраен и след три години двойката се раздели, поддържайки приятелски отношения един с друг. След развода си с бившия си съпруг, Аврил на практика не се появяваше на светски събития, но беше чест посетител на нощни клубове.

На снимката Аврил Лавин с бившия съпруг Дерик Уибли

След известно време певицата започна да се забелязва в компанията на модел и участник в риалити шоуто Броуди Дженър, който е полубрат на Ким Кардашиян. Двойката не само прекарваше цялото си свободно време заедно, но и демонстрираше страстната си любов публично. Но още в началото на 2012 г. се появиха слухове, че в личния живот на влюбените възникват проблеми. Според източник, близък до двойката, Лавин мечтаела да се омъжи отново и да има деца, но Броуди не споделял възгледите на своята любима, чиито планове все още не включвали брак. Но певицата и гаджето й отрекоха тези спекулации в Twitter, като казаха, че това е лъжа и не се разделиха. За да докаже това, двойката направи същите татуировки за себе си, но през пролетта на 2012 г. беше съобщено, че влюбените най-накрая са се разделили. Почти шест месеца звездата не започна сериозни връзки с мъже, предпочитайки да се отпусне в компанията на близките си приятели. По това време папараците успяха да заснемат изпълнителката с едно от момичетата на мексикански плаж, където се къпеха и се разхождаха по крайбрежието.

В края на август 2012 г. Аврил започва да се среща с Чад Крьогер, лидера на рок групата Nickelback, с когото се запознава, докато работи по съвместни песни за новия си албум. Въпреки значителната разлика във възрастта, артистите намериха общи интереси и се влюбиха един в друг. По това време много приятели на звездата отбелязаха, че тя просто блестеше от щастие, наслаждавайки се на общуването с любимия си.

Аврил Лавин и Чад Крюгер

Тогава се състоя годежа и през лятото на 2013 г. в южната част на Франция влюбените изиграха сватбата си, която булката организира в готически стил: тъмната зала беше украсена със свещи, а Лавин се появи пред гости в черна сватбена рокля. Но този брак, изглежда, не донесе щастие на изпълнителката: мнозина отбелязаха, че още през август 2014 г. тя излезе публично без годежен пръстен, а също така изтри всички публикации в Twitter, посветени на Чад. Също така, близък приятел на Аврил каза пред репортери, че Крюгер никога не е харесвал всичките си познати, който отбеляза, че съпругът на знаменитостта винаги се е държал много арогантно към нея.

През септември тази година журналисти съобщиха, че двойката е решила да се разведе, освен това отбелязаха, че самият музикант информира всички, че бракът им се е разпаднал. Последните новини за личния живот на 29-годишната певица не са обнадеждаващи: тя спря да изнася концерти и да посещава социални събития. И наскоро стана известно, че изпълнителката е отменила турнето поради факта, че е приета в клиниката. Много фенове бяха загрижени за здравето на своя домашен любимец, а някои решиха, че Лавин е бременна. Но нейният представител категорично отрече тези спекулации, а самата звезда призна в блога си, че сега има леки здравословни проблеми.

Бизнес и благотворителна дейност

Аврил, подобно на много известни личности, участва в дейностите на много благотворителни фондации. Така през 2005 г. звездата участва в реклама на ALDO, за да разпространява важна информация за СПИН сред хората със събраните пари. Освен това, заедно с членовете на фондацията с нестопанска цел, певицата активно се бори срещу замърсяването на околната среда на планетата. През 2010 г. Лавин помага на жителите, засегнати от земетресението в Хаити, а през същата година художничката създава собствена фондация The Avril Lavigne Foundation, която събира средства за тежко болни деца.

Линия дрехи на Abbey Dawn:

През 2008 г. Аврил Лавин, която не се разделя с китара от 12 години, разработи подобрен модел на този инструмент и пусна линия заедно с марката Fender. Също така през същата година, с помощта на американската компания Kohl's, тя създава своя собствена марка дрехи за тийнейджъри Abbey Dawn, използвайки любимите си изображения под формата на черепи и звездни шарки. Според певицата тя е пуснала такива дрехи, които сама ще носи. В тази колекция могат да се намерят широки тениски, плисирани мини-поли, рокли, клинове, тесни дънки, поли пачки, ръкавици без пръсти, при създаването на които новородената дизайнерка използва и любимите си цветове - черно и розово. като каре, райета и щампи с леопард. Знаменитостта представи продуктите на своята марка през 2009 г. на Седмицата на модата в Ню Йорк. През 2010 г. Лавин добави към колекцията си облекло с тематика на Алиса в страната на чудесата, която проектира в тясно сътрудничество с Disney.

През 2009 г. Аврил създава първия си парфюм Black Star, произведен от козметичната марка Procter & Gamble Prestige Products. Певицата обяви парфюма си с преобладаващи нотки на слива, хибискус и шоколад на страницата си. Този парфюм не само се влюби в феновете на звездата, но и беше удостоен с наградата "Най-добър аромат". Две години по-късно се появява вторият парфюм на звездата - Forbidden Rose, който включва нотки на праскова, червена ябълка, черен пипер.

Стил и хобита

В младостта си дрехите на Лавин бяха доминирани от тийнейджърски стил и тя обичаше да носи момчешки неща: широки панталони, тениски с презрамки, вратовръзки. Освен това носеше ботуши за кънки, гривни и усукани връзки на пръстите си. В онези години певицата често е наричана "анти-Бритни" заради нейната независимост и особен имидж. Тогава изпълнителката се влюби в готическия стил и започна да носи черни рокли, кожени якета, тениски с черепи и модел на звезда. Същото се отрази и в луксозната й коса, с която винаги е обичала да експериментира. Веднъж Аврил пристигна на светско парти в Париж с необичайна прическа: цялата лява страна на главата й беше обръсната, а тя среса останалата коса от дясната си страна. Друг път звездата боядиса няколко кичура в черно.

Малко по-късно имаше промени в стила на Лавин: тя започна да изглежда по-женствена, променяйки прическата си и избирайки рокли с токчета, както и тесни дънки. Според звездата тя е узряла и вече има съвсем различен вкус, освен това следи диетата си, прави йога, сърф, футбол, каране на ролери. Певицата каза още, че на едно от европейските турнета е спряла да яде месо, след което е отбелязала положителни промени в здравето си. По време на творческата си кариера звездата се появява на кориците на много лъскави издания, като канадското издание на Elle, Maxim, Blender, италианското списание Vanity Fair и др. Миналата година Аврил се появи на страниците на лъскавото Bello, където пробва елегантно палто, романтични рокли с бухнали поли, в които изглежда като истинска дама.

Аврил Лавин е северноамериканска вокалистка, която стана известна с писането и изпълнението на песни „Complicated“, „Sk8er Boi“, „I'm With You“, „My Happy Ending“ и „Girlfriend“, които станаха лидери в международните музикални класации . Певицата работи в няколко музикални жанра, включително алтернативен рок, поп-пънк, поп-рок и пост-гръндж.

В края на септември 1984 г. Аврил Лавин е родена в провинциалния канадски град Напани. Родителите й - Джудит Розан и Жан-Клод - са членове на християнската деноминация. Бащата, който е роден във френско-канадски, даде на средната дъщеря необичайно име, което се превежда от френски като "април". Аврил, освен европейски, има и украински корени: прадядо й е бил белогвардеец, одески гражданин, който след революцията емигрира в другия край на света. Аврил израства в семейство с по-големия си брат Матю и по-малката сестра Мишел.

Бебето от двегодишна възраст започва да пее на службата в църквата, а след това и у дома. Любящите родители купиха музикални инструменти за нея: барабанен комплект, микрофон, синтезатор и китара. В къщата си момичето направи истинско музикално студио. Аврил беше толкова запалена по музиката, че след известно време започнаха да я канят на всички градски панаири, където тя изпълняваше песните си в кънтри стил. В допълнение към музиката, Аврил се занимава с отборни спортове: играе футбол, баскетбол, а също и скейтборд.

Музика

Творческата биография на Аврил започва бързо. След като спечели конкурса на 14-годишна възраст, тя отиде в Отава, където изпълни песен в дует с Shania Twain. След това предприемчив мъж Клиф Фабри я забеляза. Той убеди момичето да изпрати записи на песните си в продуцентските центрове.

Видео Аврил Лавин "Приятелка"

Тази стъпка се оказа успешна: Аврил беше поканена в Съединените щати на 16-годишна възраст. В името на музикална кариера тя дори напуска училище и заминава за Ню Йорк, особено след като никога не е обичала да учи в училище.

След първото прослушване Аврил подписа договор с Arista Records за повече от $ 1 млн. Продуцентът веднага плати на момичето огромен аванс за два албума. Още първата колекция "Let Go" счупи всички възможни и невъобразими рекорди: сребро в Billboard 200, първо място в класациите на Канада, Великобритания, Австралия. Няколко месеца по-късно дискът е 4 пъти платинен в Съединените щати. В допълнение, за дебютната си композиция „Complicated“ момичето получи много награди от MTV, World Music Awards, Grammy Awards и от Canadian Juno Awards. Видеото към тази песен е гледано от 231 милиона интернет потребители. Създаден е официален сайт за феновете на певицата.

Видео Аврил Лавин "Аз съм с теб"

Не по-малко грандиозен успех очаква втория й диск "Under My Skin", който излезе в средата на 2004 г. Продажбите на осем милиона копия на албума са осигурени от хитовете „Don’t Tell Me”, „My Happy Ending”, „Nobody’s Home”, „He Wasn’t”. Освен това за него певицата отново получи награди на World Music Awards и Juno. След това Аврил тръгва на първото си двугодишно музикално турне с рецитали по целия свят. През същата година тя е заснета за корицата на списание Maxim.

През 2007 г. се появява третият диск "The Best Damn Thing", който е не по-малко успешен от първите два. Според списание Forbes Аврил влезе в категорията на най-богатите млади хора в света. В същото време тя е придружена от скандали, свързани с обвинението на Аврил в плагиатство. С една група момичето дори заведе дело и спечели делото. Но с песента на канадската певица Пийчс, според критиците, Аврил имаше музикално въведение.


Лавин не се интересува само от музика. Момичето създава комикси "Направи 5 желания", участва във филмите "Сабрина - малката вещица", "Дръж се до края", "Нация за бързо хранене", "Горски братя", "Стадо". Според нея тя все още мечтае да се снима в коледна комедия.

Аврил създава своя собствена линия дрехи за тийнейджъри Abbey Dawn, а също така пуска парфюми Black Star и Forbidden Rose. Тя стана автор на саундтрака към филма "Алиса в страната на чудесата". Певицата пуска собствена линия електрически китари под марката Fender. В допълнение към бизнеса, актрисата е създала много благотворителни организации.

Музикалното видео на Аврил Лавин "Rock N Roll".

Още през 2012 г. Аврил започна да се забелязва до скандалната рок певица. Те говориха за романтиката на две необикновени личности, но това беше само PR ход. Музикантите създадоха съвместно песента "Bad girl", която беше включена в петия албум на певицата. През 2013 г. излиза петият диск на изпълнителя, който носи името "Avril Lavigne". Синглите на албума са песни "Here's To Never Growing Up", "Rock N Roll" и "Let Me Go". След тази колекция дискографията на художника временно спря да се попълва.

През 2014 г. имаше известна хакерска атака срещу услугата iCloud, от която бяха откраднати лични снимки на известни личности. Младата Аврил също беше включена в списъка на жертвите на коварни компютърни учени. Но, за щастие, в откраднатите снимки няма нищо осъдително: момичето не е снимано голо на телефона си.

Видео Avril Lavigne "Let Me Go"

С течение на времето имиджът на Аврил също се промени. Отначало, поради ниския си ръст, певицата действаше като уличен тийнейджър, скейтър, но постепенно Аврил промени този стил на готически: черни и розови дрехи, преувеличен грим. Новата Аврил Лавин се появи публично, след като написа албума "The Best Damn Thing". Тя стана руса със сладко, чисто лице. Често можете да видите момиче без грим. Аврил се занимава с йога, медитация, вегетарианка е. Височината на Аврил е 155 см, а теглото й, според информация от различни източници, се колебае около 49-52 кг.

Според някои фенове на певицата в Русия можете да срещнете двойниците на Аврил. На първо място, рускинята Аврил Лавин се нарича певицата, която представи Русия на Евровизия през 2004 г. На много снимки тя силно прилича на канадския си колега. Освен това гласовете им са донякъде сходни. В допълнение към Джулия, руска млада актриса е подобна на Аврил. Лицето й прилича на това на Аврил: формата на очите и формата на устните.

Личен живот

Феновете с ентусиазъм следят личния живот на певицата. Първият й избор беше музикантът Дерик Уибли, когото срещна през 2001 г. Двамата се срещат известно време, а през 2006 г. се ожениха. Младият мъж предложи романтично предложение на избраницата си: за това те отидоха на пътуване до Италия, където по време на пикник Дерик покани Аврил да се омъжи за него. Сватбата им беше традиционна, въпреки бунтарския артистичен образ на артистите. След 3 години брак младите хора се развеждат.


След дисфункционален брак артистът започва да се среща с Броуди Дженър, бивш участник в едно от популярните риалити предавания. В знак на взаимна любов те дори си направиха татуировки с името на другия. Но тъй като гаджето беше категорично против децата, които Аврил искаше, те също се разделиха.

През 2012 г. певицата започва да се забелязва в компанията на Чад Крюгер, музикантът на канадската рок група, който скоро става неин съпруг. На съвместни снимки момичето все по-често се появяваше с признаци на бременност - Аврил се готвеше да стане майка. Но не се знае дали се е случило радостното събитие. Впоследствие художникът не коментира раждането на детето. И три години по-късно този брак също се разпадна: още през 2015 г. младите хора се разведоха.


През 2014-2015 г. актрисата не се появява публично. Това поведение на певицата предизвика слухове в обществото за нейната наркотична зависимост, психични проблеми. Имаше дори теория за смъртта на звезда, която се основаваше на спекулациите на феновете за смяната на художника с двойната Мелиса Вандела. Теоретиците на конспирацията твърдят, че всички отличителни бенки са изчезнали от снимката на Аврил от 2004 г. Говореше се, че момичето се е самоубило в началото на 2000-те и нейните продуценти решиха да промотират допълнително името.

Изчезването на Аврил Лавин през 2014 г. обаче се оказа свързано с неочаквано заболяване на момичето. През пролетта певицата започна да се чувства зле. Според Аврил тя постоянно искала да спи, теглото й значително намаляло, момичето страдало от главоболие. Лекарите не разбраха от какво е болна певицата, тя се приписва на депресия и синдром на хроничната умора. Но само шест месеца по-късно успяха да диагностицират лаймска болест, възпаление на мозъка. След курс на лечение певицата се върна при феновете си и започна работа по соло проект.


Момичето даде първото си интервю след възстановяването в ефира на програмата Good Morning America. Според изпълнителката тя самостоятелно стигна до заключението, че е болна от вирусно заболяване. Интервюто беше включено и в личните профили на певицата в “