IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

След разваления годеж, Аврил Лавин не остана дълго време сама

8 март 2023 10 40

Изпълнителката бе забелязана да целува Tyga в Париж

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Аврил Лавин определено не си губи времето след разваления годеж с Mod Sun!

Само седмица, след като изпълнителката официално се раздели с рапъра, тя бе забелязана да се целува с друго доста познато име от музикалния бизнес. Аврил пристигна в Париж за ежегодната Седмица на модата, но определено не беше фокусирана изцяло върху дрехите. След парти на Mugler за отпразнуването на колекцията с актрисата Хънтър Шафър, изпълнителката бе хваната да целува Tyga, потвърждавайки слуховете, че двамата са повече от приятели.

В Париж Аврил носеше черен овърсайз суитшърт и черни ботуши над коляното. По думите на източници, тя постоянно е била до Тайга, който я е запознавал със своите приятели на партито, включително и креативния директор на Mugler Каси Кадуаладър. В един момент рапърът, облечен с черна тениска, сиво яке и сиви панталони, се навежда напред и целува Аврил, която го обгръща с ръце. Двамата също така бяха заснети да вървят ръка за ръка към партито същата вечер.

„Тайга и Аврил в момента се опознават. Всичко е много ново и неангажиращо“, казва източник пред списание People.

Това е поредната обща изява на двойката, която бе забелязана да пристига заедно и на партито на Леонардо ди Каприо в известен ресторант в Париж миналата сряда. Малко по-рано пък двамата бяха на среща в Ню Йорк, а на следващия ден публично бе оповестено, че Аврил и Mod Sun са се разделили и прекратяват годежа си.

По това време обаче източник сподели, че изпълнителите не са двойка, а просто много добри приятели. Той допълни, че Тайга по никакъв начин не е причина за раздялата между Аврил и Mod Sun, тъй като последните двама са били в турбулентни отношения през последните няколко месеца. В крайна сметка те решили да се разделят, за да продължат напред с живота си.

Историята обаче е съвсем друга, ако попитате Mod Sun. Негов говорител заяви, че Аврил и рапърът са били доста влюбени, но нещата се променили само за няколко дни. „Бяха заедно и сгодени допреди три дни, когато Мод замина за турне, така че, ако нещо се е променило, това е новина и за него. Той има концерт тази вечер в Портланд“, казва представител на изпълнителя.

Аврил Лавин, честито!

Тейлър Суифт прати цветя на Аврил Лавин

Лавин и Сън бяха видени за последно заедно на парти преди наградите „Грами“ в Лос Анджелис. След отмяната на годежа рапърът написа и официално съобщение в социалните мрежи, където заяви, че ще се фокусира върху лечението на разбитото си сърце.

„Само за седмица целият ми живот се преобърна... Просто знам, че за всичко си има причина. Ще държа главата си високо и винаги ще слушам сърцето си, дори когато е разбито“, написа той. Допълни, че концертите пред пълна публика в момента са това, което поддържа позитивното му настроение. Благодари на феновете и приятелите си, които винаги са били до него и за които си струва да продължи напред.

Лавин и Mod Sun, чието истинско име е Дерек Смит, се запознаха през януари 2021 година и дори имат обща песен с името Flames. За романтика между тях се заговори месец по-късно, а годежът им бе обявен през април миналата година.

За още новини от света на модата и звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари