IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Край на годежа, имам нов: След страстната целувка, Аврил Лавин и Tyga с еднакви тоалети

9 март 2023 12 30

Двамата бяха на първия ред за дефилето на Y/Project

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Аврил Лавин и Tyga продължават с романтичната си обиколка на Седмицата на модата в Париж.

Ден, след като бяха хванати в страстна целувка преди партито на Mugler, двойката бе на първия ред за дефилето на марката Y/Project за есенната ѝ колекция. За да докажат, че вече взимат пример един от друг, що се отнася до модните избори, изпълнителите бяха заложили на еднакви тоалети в черно и по никакъв начин вече не криеха връзката си.

За дефилето 38-годишната Лавин и 33-годишният Tyga носеха дълги до пода черни кожени якета върху черни блузи. Докато рапърът заложи на черни кожени панталони, то Лавин избра модел, който има леки изрязани участъци по бедрото. Относно бижутата, двамата носеха масивни огърлици, като Tyga избра и черни слънчеви очила, а Аврил носеше черен клъч. Изпълнителката завърши визията с черна очна линия и спуснати руси кичури.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by G.O.O.D (@g.o.o.d___vibez)

Това е поредната поява на новата светска двойка, която досега обаче не е говорила открито за връзката си. Слуховете за любов се появиха, след като изпълнителите бяха забелязани заедно на партито на Леонардо ди Каприо в Париж миналата сряда. Тогава те бяха облечени в ежедневни тоалети, а изявата им беше като потвърждение за връзката. Преди това Tyga и Аврил бяха забелязани на ресторант в Ню Йорк, но тогава източник сподели, че двамата са само приятели.

Постепенно обаче чувствата им са прераснали в нещо друго и засега изпълнителите се опознават и напасват характерите си. По думите на техен близък, цялата ситуация е нова и свежа за двамата, като никой не иска да избързва и да сложи етикет на отношенията.

Миналия месец стана ясно, че Аврил и годеникът ѝ Mod Sun са прекратили годежа си по-малко от година след обявяването му. По думите му, двамата отдавна са имали проблеми и често са се разделяли и събирали, като в крайна сметка са решили да прекратят отношенията си.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ?ℝ ?? (@tyga.ng)

Аврил и Mod Sun за последно бяха видени заедно на събитие преди наградите „Грами“ в Лос Анджелис. Двамата се запознават през януари 2021 година, създават обща песен заедно същия месец, а слуховете за връзка между тях започнаха да циркулират малко по-късно. През април 2022 година изпълнителите обявиха годежа си.

Код розово: Аврил Лавин и нейното годежно парти

Тейлър Суифт прати цветя на Аврил Лавин

Очарование и разочарование на деня: Пънк и кич за Аврил Лавин

Mod Sun, чието истинско име е Дерек Смит, пусна най-новия си албум God Save the Teen по-рано този месец, като в него е включена и песен с името Avril's Song, както и колаборация с певицата, наречена Shelter. В интервю за E!News, Смит описва песента с името на годеницата си като „тъмна и сладка“, обяснявайки че текстът е пълна метафора за това как е бил повлиян от връзката.

„Намерих партньор, с когото да премина през хаоса, който животът ти дава. Намерих този човек. Сега съм с истинска жена, която е преминала през всичко 10 пъти и тя ме прави по-добър човек“, каза Sun за тогавашната си годеница.

След целувката между Аврил и Tyga, Смит сподели интересно съобщение в социалните мрежи. Той изрази благодарността си за истинските приятели, които са му помогнали да превъзмогне раздялата. „Ако и вие имате такива хора в живота си, не ги пускайте“, посъветва изпълнителят.

За още новини от света на звездите и лайфстайла последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари